Westgate Las Vegas wis dawa bintang buta, jantung abang near ngleboke ngarep. Tamu sing duwe mung mlaku menyang hotel wis diundang kanggo njupuk foto lan kirim kanggo media sosial karo #ilovewestgate hashtag slot nigeria cabang ing lagos. Jantung wis dipikir beda-beda dina iki slot mesin ing papat angin casino. Iku dijamin karo luwih saka 2,200 jeneng, handwritten ing ireng Sharpie. Wong-wong sing Westgate karyawan — utawa bagéan saka kulawarga, minangka diterangake dening hotel kuningan — sidelined dening coronavirus wabah.

Rauh sawise shutting mudhun misuwur hotel, Westgate Presiden lan Umum Manager Cami Christensen kagungan idea kanggo heartfelt pajeg slot mesin ing prancis casino dilat. "Aku iki mlaku-mlaku liwat properti lan mikir bab kabeh anggota tim lan pinten lagi kang ora kejawab," Christensen ngandika ana slot mesin ing papat angin casino south bend. "Aku malmpah dening jantung sing lenggah ing tengah kita casino, lan iku kenek kula sing padha deg-degan Westgate paling apik ing slot dilindhu paladin klasik. Iku mung ambruk menyang panggonan saka ing kono." Christensen ngandika: "a sakepel" isih staffers, dhéwé klebu, ngginakaken paling saka 24 Maret nulis ing kabeh jeneng. Ing piece wis dipindhah saka sawijining asli titik near casino kandhang menyang tengah saka ngleboke utama.

Christensen uga cut klip video kanggo anggota tim, mulangi wong-wong padha wanted lan ora lali..