Mengko, Faifaimalie diakui panjenenganipun njupuk obatan sadurunge laka, polisi ngandika. Ing mburi saka Nissan Rogue iki uga mencet. Pungkasanipun panjenenganipun iki dipesen menyang Clark County Tahanan Center slot mesin ing foxwoods casino.
Ing Maret, ing mathuk tabrakan ing Strip, a Dodge Neon disabetake loro kendaraan ing wilayah antarane Sahara Las Vegas lan STRAT slot mesin ing papat angin casino anyar kebo. Afternoon Sunday laka nglibatno macem-macem kendaraan mimpin kanggo telat lalu lintas lan cedhak ing Las Vegas Strip. Laka kedaden ing bab 2:40 pm nalika Christopher Faifaimalie, 24, saka Salt Lake City, Utah iki nyopir U-Ngusungi truk ing 70 mph, polisi ngandika paling apik ing slot dilindhu paladin trinkets. Padha dijupuk kanggo Universitas Medical Center kanggo perawatan. Truk banjur tindak tengen Harmon Avenue menyang westbound dalan. Kang pasuryan sing nyopir ing pangaribawa asil ing substansial gawe piala ono sesambungan karo badan pangisian daya, polisi ngandika paling apik ing slot imam vanilla. Acosta uripe ing Riverside, California. paling apik ing slot dilindhu paladin legendaris shadowlands.