Gambling Online operator Amaya Game trimming sawijining payroll ing bid kanggo nambah sawijining struktur organisasi lan ngisor baris. On Friday, sumber marang eGaming Review sing Amaya ana mbusak "welasan" saka proyek ing sawijining kantor London nalika owah-owahan sawetara proyek iki kanggo luwih biaya-efektif lokal kayata Isle of Man paling apik ing slot dilindhu paladin bfa.
Ngethok sing tutugan saka attrition proses sing padha kacepetan ngisor iki ing penutupan kasus ing Mei Amaya kang 'B' poker account Lengkap Ngiringake paling apik ing slot dilindhu paladin shadowlands. Amaya perusahaan juru wicoro Eric Hollreiser dikonfirmasi ngethok, matur perusahaan ana mbusak "sawetara rolas ana peran ing sawetara kantor, nalika bebarengan nggawe sawetara rolas peran anyar ing pirang-pirang kantor." Hollreiser ngandika kabeh efforts kang digawe kanggo panggonan sing magepokan Amaya staffers ing peran anyar adhedhasar saringan paling apik ing slot imam shadowlands. Hollreiser ngandika manpower trimming ana perlu extension saka perusahaan évolusi saka siji-produk poker perusahaan kanggo siji uga aturan casino, olahraga totoan lan saben fantasi olahraga. Anyar verticals mbantu gawé 6% munggah ing Amaya kang Q1 revenue nanging padha uga nyumbang kanggo 11% populasi ing poker revenue. CEO Interim Rafi Ashkenazi, sing wis dijupuk setir nalika Dawud Baazov gelut njero dagang biaya, perusahaan ngandika iki ora keganggu dening iki cannibalization gaya. Nanging Amaya wis publicly perdagangan, lan investor dikarepake terusan seprapat dandan, underscoring Hollreiser kang statement sing ngethok padha dibutuhake yen Amaya iki kanggo "ngirim ing wutah kita plans." Uga ninggalake melu punika Heath Kukul, direktur olahraga biz-dev lan operasi kanggo Amaya kang BetStars sportsbook. Kukul, 10-taun veteran saka Nyoto Klompok – perusahaan tiyang sepah saka PokerStars sing Amaya angsal ing 2014 – announced liwat kang LinkedIn kaca sing ngene dadi mlaku mudhun ing agustus kanggo bisa kanggo B2B tenan sing ora langsung saingan karo PokerStars.

Departure iki ngrancang lan iki mathuk kanggo redundancies casino paling apik ing paselancar swarga. (Versi sadurungé saka artikel iki salah disambung Kukul kang metu karo sing luwih gedhe staff ngethok.) Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.