acau kang statement ngandika Biro Health direktur Lei Chin Ion – lan pejabat saka search casino pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro – wis arahan ing topic on Thursday karo casino wakil (digambarke).r Lei uga dikutip ing release minangka nyaranke yen staff casino utawa klien nuduhake pratandha saka mriyang, padha kudu takon apa padha wis – ing 14 dina saka serangn saka gejala – ing Wuhan. Sapa nyantosakaké padha, kudu dikirim langsung menyang rumah sakit kanggo mriksa-up.ir China Ltd makaryakke pitung dina-per-minggu layanan antarane Wuhan lan Makau, miturut air Macau hub web kewan nyebrang luwih desain slot 2021. China Southern Airlines Co Ltd nganggo layanan sulih ing dina minggu.n selasa Reuters warta agensi kacarita sing Saben Wong, Cina negara warta stopkontak, wis ngandika ing media sosial Cina stopkontak Weibo yen sabab saka Wuhan penyakit kasus iki "ora cetha" kewan nyebrang nggedhekake desain slot. Kita ora bisa konfirmasi...
sing iku virus Sars," ditambahaké posting, referring kanggo abot leukemia ambegan sindrom kewan nyebrang anyar wonten slot mesin. "Liyane abot radhang paru-paru luwih kamungkinan," ditambahaké posting.n wabah saka Sars, kang kena pengaruh kidul China ing pungkasan taun 2002, nyebar ing taun 2003 kanggo panggonan njaba China. Antarane 1 November 2002 lan juli 31, 2003, total 8,096 wong iki infèksi donya, lan 774 sing tilar donya – a tingkat kematian saka 9,6 persen – miturut informasi ing World Health Organization situs web.inhua, lan Cina resmi warta agensi, kacarita ana sing statement saka Wuhan Municipal Komisi Kesehatan ngandika influenza, manuk 'flu, adenovirus, Sars lan Timur Tengah sindrom ambegan (Mers) wis kabeh wis mrentah metu ngisor iki tes ing Wuhan patients kewan nyebrang anyar wonten geant casino. Woro-woro wis ditambahaké sing 59 kasus saka virus radhang paru-paru sing ora dingerteni asal wis kacarita ing kutha. Dianyari 11.20 am, Jan 6).