Ainsworth Game Teknologi kang intro menyang India game sing bakal kelakon ing India Game Tradeshow & Konvènsi ing Phoenix Convention Center Maret 13-16 ngendi iku bakal nampilake luwih saka 50 slot mesin irah-irahan casino paling apik ing tacoma wa. Perusahaan, kantor pusaté ing Newington, Sydney, Australia, angsal cilik South Carolina basis pangembang lan produsèn saka Kelas III lan Kelas II video slot game, Nova Teknologi, kanggo $38 yuta ing oktober, 2015 casino paling apik ing syracuse ny. Nova kasedhiya game kanggo India casino pasar casino inc ngarepake kanggo mbayar bahti. Tuku njabat minangka titik entri menyang American Indian kasino kanggo Ainsworth casino indian leladen near me.
Ing konvènsi iku plans kanggo nampilake luwih saka 12 game anyar, kang padha dikembangaké namung kanggo Native American pasar casino indonesia kekurangan orang jujur. Mike Dreitzer, Ainsworth Presiden Amerika Utara ngandika India game tradeshow "menehi kesempatan sanget kanggo miwiti jaman anyar" kanggo perusahaan, minangka kacarita dening Las Vegas Review-Journal casino ing yucca valley.
Dreitzer ngandika, "Tengen papan, kita sing dikempalken karo isi anyar kanggo pas ambisi plans saka suku kita pelanggan." Disualekno saka Nova marang Ainsworth, didegaké dening industri game pioneer Len Ainsworth, sing luwih gedhe tilas ing KITA, kang tikel ana nomer saka mesin 2.600. Ing tuku, Ainsworth angsal Nova kang 1,300 game dumunung ing 11 serikat. Sauntara kuwi, Ainsworth Game Teknologi anyar Amérika Lor markas ing Las Vegas dumunung cedhak Kidul Jones Boulevard ing sisih kidul-kulon valley bebarengan 215 Beltway, kang nyuwil lemah ing oktober, 2014, wis dons abang Ainsworth "A" logo california. Saiki ing construction, dening desember 291,000-alun-mlaku bangunan wis dijupuk wujud langkah-langkah nyedhaki isi loro-crita kantor, mining lan fasilitas manufaktur.
Saiki, Ainsworth wis kantor ing US, Eropah, NZ, Macau lan Amérika Kidul. buy zynga poker chips 2021.