Indian Express kacarita ing bench iki pangrungon pandonga saka klub lan online rummy perusahaan tantangan ngatur dening Madras high pengadilan sing muter rummy karo totoan wis wangun gambling. Wanita, ing tangan liyane, nglampahi bab enem jam sasi muter game sosial buy willy wonka slot machine.
Lindsey Graham reintroduced Pemugaran saka Amérika kang Kabel Tumindak (RAWA); lan Texan Joey Barton ngenalaken HR 2888 Internet Poker ingatase hak Bebas Tumindak. India wis dikenal kanggo kang notoriously ketat nalika nerangake kanggo gambling ing wates sawijining, nanging ana pratandha saka kemajuan buy your own slot machine. Gera ngandika ukuran pasar wis thukul 400 persen ing sawetara taun kepungkur buy vs place bets craps. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
On Thursday, Pengadilan Supreme saka India pungkasanipun ngankat udhara ing jeksa agung bisa ngetokake saka online rummy kang game saka luck utawa skills. Indian Express dipetik Katetepan Madan B Lokur lan S A Bobde, sing ngandika "ing pangadilan ing pitakonan ora ngladèni online rummy." Katetepan ngandika online rummy lan liyane kertu game wis durung bisa subjected kanggo sembarang pesenan pengadilan pitakonan sing legalities, supaya "durung wayahe" pandonga sing ora perlu iku manggon casino ing philadelphia mbukak durung.

Awal taun iki, Supreme Pengadilan ngumumaké maen kertu iki "fisik olahraga," amarga tangan sing digunakake kanggo muter sim. Ing kasunyatan, survey anyar dening Nielsen India dicethakaké wong-wong ing negara nglampahi 8.5 jam ing saben saben sasi muter Indian Poker lan India Rummy, antarane liyane game iku manggon casino mbukak ing natal. Amerika Serikat uga draconian ing jeksa agung bisa ngetokake saka online poker—teknis Amérika pasangan saka online rummy ing syarat-syarat popularitas—nanging ana pangarep-arep karo legislatif ngenalke anyar tagihan sawise anyar tagihan.