Miami kang Biltmore Hotel diputer inang kanggo salah siji saka paling gedhé ing konsentrasi saka C-Tingkat influencers ing sajarah Amérika Latin game nalika edition saka Juegos Miami iki resmi dibuka (rebo 31 Mei) iku manggon mbukak casino saiki. Opening upacara dipun rawuhi dening pemimpin industri, kalebu ndhuwur keputusane produsen, tombol operator, dprd, para panuku utama lan pihak sing nduweni bisnis – kajawi tombol wakil saka Juegos Miami nglumpukake Clarion Game lan Kutha Expositions.
Heralding acara, Kate Chambers, Ngatur Direktur, Clarion Game, ngandika: "Juegos Miami sesanti iki kanggo nggawe acara unik supaya kanggo ketemu karo kabutuhan tartamtu saka macem lan pasar dinamis iku manggon casino mbukak ing philadelphia. Ing ngisor iki sajarah-nggawe bukak pungkasan taun, kita wis makarya ing kemitraan karo kabeh kita kepentingan ing urutan kanggo njupuk Juegos Miami ing kanggo tingkat sabanjuré iku manggon casino ing maryland mbukak. Aku remen kanggo konfirmasi sing saben meter kita nggunakake wis ditampilake sing satmata, karo luwih pikiraken pemimpin, luwih influencers lan luwih game innovators saka negara liyane ndhukung kita ing Miami iku manggon casino mbukak ing arundel mills. Juegos Miami muter peran pivotal ing pangembangan industri game tengen Amerika Latin lan Karibia lan aku panyerang bertalenta hebat ngucapke matur nuwun kanggo kabeh akeh individu lan organisasi kanggo contributing kanggo iki sukses." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre legenda dening yaka casino jackpot pemenang.