"Kaya wong, kita ngenali sing legalized olahraga totoan iku kudu ono, lan bakal kasil apik kanggo pelanggan, serikat lan liga olahraga. "Saben uwong darbe kanggo éling sampeyan ora bisa terus dhateng sistem dibangun kanggo 1979 ing 2014 nalika game iku kabeh watara sampeyan nalika bakal montreal casino mbukak.

Christie ngandika Atlantic City kudu remade menyang pantai panggonan ngendi game mung siji aspek saka apa nengsemake pengunjung nalika bakal mole lake casino mbukak. Iku arep kanggo njupuk kabeh kita kanggo nimbang carane kita bakal nuntun sawijining mangsa." Patemon iki kasebut summit ing Atlantic City mangsa bar casino du saint-jean de lus. 2 lan sabanjuré minggu kang ngrancang nutup saka Trump Plaza, padha "ono" minangka pasar ilang bisnis kanggo tetanggan serikat bar el casino los barrios. Ngandika wae ukum bakal welcome $2,5 milyar ing revenue game Atlantic City kasino diprodhuksi taun pungkasan, paling dhuwur katelu saka sembarang wilayah ing u bar con slot regime forfettario. Sing adoh saka bener." Christie ngandika grup bakal alamat sawetara saka tugas liwat sabanjuré 30 dinten lan ketemu maneh ing 45 dina. Ing closings duwe biaya 8,000 casino buruh proyek sing wiwit januari. ATLANTIC CITY — New Jersey Gov casino ing bernalillo new mexico.
Christie kang views padha venezuela dening Caesars Hiburan Corp casino ing big bear lake california.