Nalika katon ing olahraga totoan sifat sawetara punters sawijining gampang kanggo ndeleng apa ing omah tansah menang. Njupuk UK bettor sing staked £110,000 ing Prancis kanggo ing Piala Donya ing 20/1 bar el casino medina del campo. Saiki aku ora ngandika yen 20/1 ala rega, nanging wis wong sing diselehake iki nang lali sing ing pangisian daya saka tim prancis?Pelatih Raymond Domenech kiwa sawetara saka pemain paling apik ing ngarep, dipandu les Bleus panggonan pungkasan ing klompok ing Euro 2008, mung qualified saka Piala dunia bagean kualifikasi kalebu kepulauan Faroe thanks kanggo dodgy handball ing muter-mati lan dhasar tim pilihan ing-ambane tactial nyoto kayata "aku ora dipercaya Scorpios" lan, "Nalika aku wis tak Leo ing pertahanan, aku wis tansah tak gun siap." Hmm, ayo kang ngarep-arep ngandika punter wis banget bar du casino de montreal.
Supaya karo Emile Heskey munggah ngarep ing katebak 4-4-2, Robert 'buttefingers' Ijo ing goal lan Ledley 'kaca dhengkul' Raja ing pertahanan, Inggris mung ngatur tarik karo AMERIKA serikat ing bukaan game Piala dunia – kang liyane asil gedhe kanggo UK bookmakers casino ing kabin amba oklahoma. Iku dina awal durung, nanging iki salah siji punter bungah iya ora bali Fabio Capello kang overrated wong kanggo menang outright ing 8/1 – rintangan sing tetep panggah amarga welter saka gemblung, patriotik Englishmen sing ngidini emosi kanggo ngganggu sing totoan sifat. casino ing big lake mn.