Évolusi Game wis dirilis tokoh kanggo Q2, nglaporake lan nambah ing operasi bathi kanggo €59.3 m ($68.8 m) menehi 40% ing taun ing taun tambah kanggo operator.Évolusi kang EBITDA uga weruh tambah dening 36% saka taun pungkasan kanggo €26.2 m ($30.3 m) senadyan ngisor wates saka 44.2% dibandhingaké karo taun pungkasan 45.5% wates casino ing kabin amba oklahoma. Kanggo Q2 periode, Évolusi kang kabeh mediawiki wis gunggungipun €20.1 m ($23.2 m).Évolusi CEO lan Co-Pendiri, Jens von Bahr, ngandika: "aku pleased kanggo bisa kanggo daktulis munggah waktu karo akeh kemajuan anyar, loro ing framework saka aktif investasi, uga aktif ing customer processing lan marketing casino ing big lake mn. Revenue kanggo waktu gunggungipun €59.3 m, cocog kanggo lan nambah 40% dibandhingaké karo waktu liya saka 2017.""Minangka laporan iki kang diterbitake, Piala Donya FIFA wis mung rampung – lan waktu liya ana umumé ditondoi dening ancang-ancang kanggo iki utama acara olah rogo, karo akeh tabel anyar ing kita studio, ngiring dening tingkat dhuwur saka kegiatan minangka turnamen wiwit."Évolusi wis dikarepake 500 tabel anyar kanggo pindhah urip ing pungkasan taun thanks kanggo wutah ing dikarepake casino ing beverly hills fl.

Pak von Bahr tindak ing ngomong: "Kita waca terus sarujuk dikarepake kanggo tabel malah sawise Piala Donya, lan nyana kanggo duwe total luwih saka 500 ing operasi ing pungkasan taun."Supplier uga dikarepake kanggo ndeleng asil saka pelanggan anyar lan nggawe ancang-ancang kanggo bukak saka anyar studio ing New Jersey ing Q3. kode casino drive ancien klien.