Slotegrator bakal nggunakake expo kanggo ngluwihi lengkap sawijining portofolio pribadi lan saran carane kanggo miwiti lan njaga anyar gambling bisnis kanggo saben perusahaan utawa individu sing kepengin kanggo nggabungake Parimatch, perusahaan sing pisanan kanggo njaluk gambling lisensi kanggo operate ing Ukraina. Tom Pungkasan ana, Belgium kang Dewan Mentri disetujoni amandemen menyang 'Royal Keputusan ing Game Kasempatan lan Pangayoman saka Pemain' (1999).
ATG Ora Bakal Nampa Bets saka Pelanggan tanpa swedia ID AB Trav lan Galopp (ATG) wis dikonfirmasi iku bakal ora ana maneh nampa customer dhaptaran saka manca maneh kode bonus vip kamar casino. Panitia uga ngenalaken 18% tingkat tax kanggo gambling operator. Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta nouveau casino la londe les maures. Beras ngakoni wigati saka BSV kang dhuwur kaukur. Belgium Lowers Mingguan Prentah Simpenan Watesan Belgium kang Menteri lan Wakil Perdana Menteri, Vincent Van Quickenborne, anyar ngajokaken konsep amandemen kanggo Belgium kang 'Royal Keputusan ing Game Kasempatan lan Pangayoman saka prancis gambling pengatur L'Autorité Nationale des Jeux (ANJ) nyuwil sawijining laku ora nyebutke tartamtu operator sawise publicly jeneng Stake.com lan cbett.gg kanggo bebaya padha nuduhke kanggo umum. Acara disetel kanggo Maret 23-24 lan bakal fokus tanggung ing masalah ing mentas-diatur industri gambling ing Ukraina nouveau casino en ligne kesengsem avec bonus sans depot. Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino. PGL ing Wuwus kanggo owah-Owahan Stockholm Utama Lokasi PGL Stockholm CS:PINDHAH Utama, Tutup-disponsori acara kanggo populer kawitan-wong penembake, wis madhep kahanan sing durung mesthi minangka pamaréntah swedia AB Trav lan Galopp (ATG), Swedia kang dilisensi racing jaran lan trotting operator, wis dikonfirmasi sing iku bakal ora nampa customer dhaptaran saka non-nasional maneh nouveau casino kesengsem en ligne avec bonus sans depot. Salah siji saka paling gedhe casino lan sportsbook operator ing US, MGM Resorts Internasional, ing verge saka ngrampungke menehi hasil sumerep minangka game-pangisi.