mungkin [Barton kang] tulus, mungkin kang ora, aku ora ngerti', kang apa aku mikir [Mawar] mung ngandika ing [QuadJacks], banjur kita bakal ora duwe jeksa agung bisa ngetokake karo [Wungu kang asli]." Kanggo rekaman, final para Wungu saka kang asli maos minangka nderek: "Mungkin Barton wis tulus gionee s11 rega ing slot nigeria. Wungu disaranake sing nalika online poker masyarakat iki gratis kanggo nglampahi sawijining lobbying awis ngendi iku milih, iku bakal adoh luwih apik mati ngarahke efforts ngendi legislative owah-owahan iki sing paling kamungkinan kedaden – yaiku, ing tingkat negara, ora ing Washington. Joe Barton (R-TX) wis digambar geni saka penting voices ing online poker masyarakat.
Barton politik lan ing Wungu kang nyoto disagreement karo wong-wong mau .. gionee s11 rega ing slot. Luwih, padha fokus ing Rep gionee s11 lite slot nigeria.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kali roh casino wahyu prasmanan. Malmuth uga nyatakake sing wis Wungu kang kolom dijupuk jeksa agung bisa ngetokake karo nilai tartamtu saka Barton kang bill, tinimbang karo wong piyambak, Malmuth lan mangsa jabatan limang taunan ora bakal wis wungu fuss a.