Ing saiki, gambling online, online lotre, olahraga totoan lan saben fantasi olahraga siri sing begalan ing negara. Ing ngajokaken aturan, kaputusan final apa iki siri bakal dileksanakake dumateng karo Louisiana warga, sing yen aturan maju luwih, bakal pindhah menyang jajak pendapat ing negara-sudhut referendum ing 12 oktober 2019. DFS siri wis begalan wiwit taun 1991, ing ngisor iki uga publicized tumindak marang 1-900 nomer fantasi bal-balan kontes sing operasi ing negara ing wektu gionee s11 lite slot nigeria.
Katelu lan final piece saka aturan ing triumvirate saka efforts kanggo revamp Louisiana industri gambling punika Bill Senat 322, kang bakal legalise online gambling ing distrik-by-distrik basis kali roh casino wahyu prasmanan. Iki paling anyar legislatory gaweyan rawuh panas ing tumit saka House Bill 245, aturan kang bakal ngidini olahraga totoan ing "layak manggon jaran racing fasilitas" kang ing saiki kalebu Delta Ketinggalan, Evangeline Ketinggalan, Padha Latar lan Louisiana Ketinggalan racinos kali roh casino parking valet. Pamilih ing saben distrik bakal njawab siji pitakonan karo ya utawa ora njawab: "Bakal game internet diijini kanggo bakal conducted ing paroki ____ ?" karo gawan ing referendum kang adhedhasar positif voting diwenehi dening mayoritas saka individu ing saben distrik kali roh casino tulsa nuduhake. House bill 484, ngenalaken dening Wakil Kirk Talbot sadurungé iki minggu, bakal ngilangi mbayar entri saben fantasi olahraga sayemboro saka ana Louisiana negara hukum sing nglarang gambling. Ing ngajokaken aturan, pangarang dening Senator Daniel Martiny, saben distrik ing negara bakal arep individu apa padha arep referendum bab legalisation saka game online kanggo njupuk panggonan kali roh casino demo virtual. Wakil ing Negara US saka Louisiana wis ngenalaken anyar piece saka aturan sing bakal legalise saben fantasi olahraga siri ing negara iku pechanga casino ing temecula california mbukak. Kabeh telu tagihan kudu pass pisanan liwat loro senat lan House saka Wakil sadurunge padha bisa kanthi sapi ing Louisiana..