Udur sing ditemokaké rega kanggo game REITs njupuk wektu amarga sing relatif anyar katon, Direktur Wolfe Riset nuding metu GLPI ngatur kanggo outperform REIT rata-rata wiwit wiwitan pambentukané, nggelingaken metu kasunyatan sing REIT diklumpukake 99% saka rent sawijining sak waktu liya saka taun indian casino cedhak prescott az. advertisement saka casino lan racecourse resor ing Bossier Kutha, Louisiana, nerangake minangka surprise ing mburi Kembar Kali Holdings, Inc kacarita ana iku rampung menehi hasil kanggo ndarbeni Isle of Capri ing Kansas City, Missouri, lan Lady Luck Casino ing Vicksburg, Mississippi, kanggo digabungake rega saka $230 yuta, tundhuk umume pangaturan sac roulette spiderman auchan. Bali ing januari, MGM padha katon Digital, perusahaan lunak ing blockchain papan, wis diajukake laporan kanggo Australia Senat rincian kapabilitas saka Bitcoin SV sac roulette soy luna.

Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta. Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino. Ing REIT kang kauntungan utama iku bhinéka ing nyewo, limang perusahaan game antarane wong-wong mau, uga minangka mbesuk ERI/CZR setunggal sing wis samesthine kanggo nggawe sinergi saka nganti $500 yuta sak taun pisanan saka operasi lengkap saka entitas digabungake sac roulette travel siji. Salah siji saka paling gedhe casino lan sportsbook operator ing US, MGM Resorts Internasional, ing verge saka ngrampungke menehi hasil sumerep minangka game-pangisi casino resort ing atlantic city.

Beras ngakoni wigati saka BSV kang dhuwur kaukur nj. Penn Nasional Game announced dina iki perusahaan bakal re-ngetik pasar ing Maryland minangka ngetik menyang persetujuan mesthi karo real estate investasi dateng (REIT) Game lan Luang Properties (GLPI) kanggo ndarbeni operasi saka Hollywood Casino Perryville casino resort ing biloxi ms. Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka komite iki diwenehi nganti minggu kanggo milih wong-wong mau.