Grand National bakal pindhah ahead akhir minggu iki ing wangun virtual, bakal siaran tinimbang lomba nyata, kang dibatalake sadurungé sasi iki blackjack ridge lodge hocking hills. ITV bakal nuduhake virtual Grand Nasional ing 5pm ing 4 April, kang bakal fitur 40 balapan mlayu sing paling kamungkinan kanggo njupuk bagéyan ing asli, nggunakake CGI teknologi lan kalkulus khusus blackjack reserves black ops 4.
Virtual Grand National wis dijupuk panggonan saben taun wiwit 2017, minangka ngisaratke kanggo acara utama, bener ngiro-iro Macan Muter kanggo menang 2018 lomba lan, taun pungkasan, virtual juara rampung munggah katelu ing lomba nyata liga kehakiman komik slot betfred. Iku iki announced rong minggu kepungkur asli Randox Kesehatan Grand National iki dibatalake kanggo matesi nyebar saka coronavirus ing UK mung muter casino ora bonus simpenan. Produser eksekutif, sing saka Carm Productions, Rob McLouglin ngandika: "Kita nggunakake paling anyar CGI teknologi lan kalkulus lan padha siap kanggo pindhah ahead minangka cikal kanggo lomba amba, nanging saiki kita arep kanggo surak bangsa munggah lan takon yen komputer sajarah bisa wis digawe."Iku banget sedih ora duwe nyata lomba nanging iki narik lan nyenengake lan, minangka buktiaken wiwit 2017, luar biasa akurat."Bookmakers sing samesthine kanggo bakal njupuk bets ing lomba sawise pasar mbukak munggah minggu iki. Broadcast uga bakal fitur virtual Lomba Champions, nampilaken apik jeneng kayata 2018 lan 2019 juara Macan Muter, lan telung-wektu juara Abang Rum..