Biro Statistik Pegawe wis crunched data kanggo ndeleng kang proyek duwe konsentrasi dhuwur ing saben negara relatif kanggo liyane saka US, lan ora ana siji kang surprise, industri game teka metu ing ndhuwur ing Nevada. Game pengawas nggawe munggah persentasi sing luwih dhuwur saka proyek ing Nevada saka ing sembarang negara liyane poker tangan clip art free. Ana 6.06 game supervisor proyek ing Nevada kanggo saben 1,000 proyek, karo 6,990 total proyek werna craps vs casino craps. Sing adoh luwih saka sabanjuré-negara paling, California, ngendi ana mung 0.16 game pengawas saben 1,000 proyek street fighter 2 slot tur.

Siji bisa nganggep, banjur, sing Las Vegas metro area bakal duwe paling sakabèhé persentasi saka game pengawas ing tingkat kutha, nanging sing award dadi Atlantic City, New Jersey, karo 12.97 pengawas saben 1,000 proyek, dibandhingake kanggo Las Vegas' 7.13. Atlantic City kebayar sawijining pengawas luwih, banget: Ing saben game supervisor ana ndadekake $57,750, dibandhingake $55,370 ing Las Vegas street fighter 2 slot free. Wilayah liyane' paling highly klempakan proyek sing merata unsurprising: D kekaisaran city casino skoevde raceway new york. wis paling ilmuwan politik, contone, lan Texas wis ton saka petroleum engineers kekaisaran city casino online kode promo. Nanging sawetara serikat' pakaryan sing sirah-scratchers kanggo ora pati ngerti: Golek ngarep negara ing dhaftar ngisor iki lan supaya kita ngerti ing Twitter yen temonan baris munggah karo apa sing wis katon: @reviewjournal.