Sing ngandika, ing MGM Grand Las Vegas nyuwil gaya, reporting sawijining paling apik waktu tau sac roulette travel siji. Operator Casino MGM Resorts claims iku dileksanakake respectably ing "tantangan" waktu katelu, sanajan iku bakal wis akeh kurang kajen keringan tanpa panganggo saka loro acara anyar casino resort ing atlantic city. MGM China kang sakabèhé tabel VIP turnover munggah 14.2% kanggo $9.4 b, nalika VIP munggah 11% ing taun-taun, thanks kanggo dhuwur-rollers muter apes ing MGM Macau nj.
Tokoh dirilis selasa nuduhake MGM revenue sakabèhé ngengingi $3b ing telung sasi pungkasan September 30, munggah 7% saka periode pungkasan taun sing padha casino resort ing biloxi ms. MGM kang domestik resorts kacarita revenue mudhun 1.5% kanggo $2.23 b, senadyan ekstra $42.5 m nyumbang dening MGM Springfield, kang kabuka ing Massachusetts ing pungkasan agustus casino resort ing biloxi.