Maryland kasino pesawat anyar kabeh-wektu revenue game ngrekam ing oktober, senadyan mung patang negara kang enem acara posting taun-taun mundhak kekaisaran city casino online kode promo. National Pelabuhan kang slot uga wis apik sasi, rising saklawasé $3m kanggo $30m kekaisaran kutha free casino online. Statewide slot revenue ana $5m saka pungkasan taun kanggo $88.2 m, nalika negara kang game tabel gained saklawasé $20m, rising saka $50m ing oktober 2017 kanggo $69.7 m pungkasan sasi kekaisaran city casino skoevde raceway.

Tokoh dirilis dening dening Maryland Lotre lan Game Agensi nuduhake negara kang casino operator kui revenue game mung ing $158m ing oktober, lan 18.6% munggah liwat sasi pungkasan taun sing padha carane kanggo refinish poker meja. Cordish Game kang Manggon!Casino & Hotel dianakaké ing sawijining tradisional liya-panggonan titik ing oktober revenue dina rata-rata, nanging sawijining $47m total munggah mung 2.6% saka sasi pungkasan taun sing padha carane kanggo refurbish poker meja. Property bisa thank sawijining slot kanggo sing suntingan gain, minangka sawijining tabel revenue ana mudhun $2.3 m $14.2 m kanggo sasi carane kanggo deleng kanca ing zynga poker.