Frenchman, Laurent Polito njupuk mudhun WPTDeepStacks Acara Utama ing Grand Casino Brussels Viage, kang enem Donya Poker Demo judhul ing patang taun program casino gratuit free slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre program casino gratuit gratis en perancis. Wiwit pisanan awis ing taun 2008, Frenchman wis menangaké 13 poker turnamen, karo cedhak setengah saka wong-wong mau kang ing WPT punika prancis dilat casino mbukak durung. Jerome Sgorrano – €29,375 5 punika prancis dilat casino mbukak dina iki. Alain Bauer – €21,470 6 punika prancis dilat resort casino mbukak. Ing Mei 2014, Polito ngalahake metu 391 entrants kanggo dijupuk hadiah page saka €86,000 ing WPT Nasional Utama Acara dianakaké ing Cannes apa ngalahaken 23456 ing poker.