Ing ngisor iki dismal setengah pisanan kang Parlay Hiburan weruh 26 persen populasi ing bathi kanggo $1.2 m kanggo setengah taun rampung 30 juni, karo mundhut net saka $1.7 m sak periode, mudhun 58 persen taun-taun, online bingo panyedhiya platform wis rampung sale saka mayoritas saka aset perusahaan kanggo M Proyèk Aset S carane kanggo deleng kanca ing zynga poker. M Proyèk Aset S carane kanggo ngisi poker chip korek. sadurunge kredit katelu kanggo kredit persetujuan karo Parlay ing kang perusahaan diselang kanthi jumlah ongko jumlah nganti $500,000 saka M Proyèk Aset S carane kanggo ngranggeh nulis slot.
Thanks kanggo ngatur pengadilan, njupuk liwat saka Parlay dening Proyèk ora bisa ngirim minangka drastic kanggo akeh Parlay karyawan slot digunakake 1 2. Pengadilan persetujuan digawe ing juni kasedhiya yen Proyèk kurban employment kanggo kabeh karyawan saka Parlay ing nutup lan sing perusahaan bakal nganggep kabeh kukumipun mandap lan severance kewajiban Parlay kanggo karyawan iki. Proyèk wis menehi saran perusahaan sing bakal operate, nandur modal ing lan tuwuh Parlay bisnis ing bisnis jeneng Parlay Game lan Parlay Hiburan. Ngisor iki nutup saka transaksi, Parlay niat kanggo nerusake karo liquidation proposal slot munggah casino ora bonus simpenan kode. Parlay ing statement,"Minangka bagéan saka liquidation proposal, perusahaan reviewing kesempatan kanggo umum kendaraan, kang salah siji bakal njupuk formulir ing sale outright, setunggal kuwalik utawa angin-munggah." Parlay ditambahaké sing iku niat kanggo aplikasi kanggo sebagean panjabutan saka mandek supaya perdagangan sadurunge ditanggepi dening Toronto Simpenan ijol-Ijolan slot digunakake 1 2 ram. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.