Sak muter disambung reels bisa nggedhekake kanggo dadi triplet, quadruplet utawa malah quintuplet reels kali poker kamar jadwal turnamen. Ing nyariosaken RTP kanggo game 96,6 persen, lan iku fitur Wilds, Nyawurake, Multipliers lan liyane kesempatan kanggo mbangun kombinasi menang osrs paling apik armour ing slot. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara osrs paling apik panah slot kanggo gegeran. Kajaba iku, ing game olahraga Nitro Ngumpulake Meter numpuk munggah Nitro simbol ing urutan kanggo njupuk pemain ing lomba marang mungsuh sabanjuré!Fitur kalebu:* Alam bébas simbol sing teka karo multiplier miturut rol (wilds ing rol 2 wis 2x multiplier, wilds ing rol 4 wis 4x multiplier).* Multiplier wilds sing kumulatif; supaya 2x multiplier + 4x multiplier = 8x multiplier ing menang.* Free Giliran karo 3 tingkat bonus merata potensial 18 giliran free karo roaming alam bébas simbol lan multipliers.* RTP persentasi 96.70.* Max potensial menang saka 5,109 kaping pamuter nang ing giliran free.* Min/max nang: 0.15 / 75* 5 reels, 3 larik, 15 nang garisMriksa metu pratinjau kene: Fantasini Master saka Misteri 5 rol, 243 cara kanggo menang 3D video slot, kang lagi dirilis bebarengan ing desktop lan seluler, lan fitur-fitur NetEnt kang Disambung Reels fitur, kang bisa nyambung kabeh limang reels kanggo menang nganti 1,000 x nang.

Tema kanggo Drive: Multiplier Mayhem punika futuristic mobil werna lomba karo interaktif sartanipun saka pamuter osrs panah slot kanggo gegeran.