"Aku wis wis akèh saka 'wong wadon page' jobs liwat taun," dheweke ngandika osrs paling apik panah slot kanggo gegeran.
Dheweke ngginakaken rong taun minangka pangareping saka staff kanggo Gov osrs panah slot kanggo gegeran. Dheweke iku bener mung wong wadon kanggo tau terus jog ing peraturan panel osrs barrows paling apik ing slot. lan Powerhouse Teknologi kaya "urip" dening frank casino. "Aku iki diajeni padha diundang kula," Becker ngandika kaya lan don ' t kaya craps. Becker dianakaké papan posisi karo Awis Sistem Inc., Fitzgeralds Game Corp carane kanggo mbukak slot mesin. "Iku dicokot sing sethitik saka aberration." Women wis digawe inroads menyang perusahaan eksekutif-tingkat posisi lan minangka présidhèn saka Strip resorts, nanging Becker ngandika kesempatan sing bukaan munggah minangka wanita advance liwat casino industri wutah lan expansion. Minangka anggota Papan Kontrol, Becker ngandika dheweke iki bagéan saka "resik-up jaman." Las Vegas industri game iki ganti saka individu operator hotel (karo jelas bisnis hubungan) kanggo perusahaan kepemilikan.