Perusahaan sing ndhukung wacana federal aturan favoring Internet poker lan banjur bakal miwiti Amérika-based online poker situs web, PokerStarsWynn.com kaya "urip" dening frank casino. Mantan Déwan Speaker Richard Perkins, ex-game aturan Scott Scherer lan Randall Sayre, pakar financial Jeremy Aguero, public relations consultants Reggie Burton lan Kendall Tenney, lan ing Washington D.
Aliansi Eksekutif Direktur John Pappas ngandika organisasi ndukung federal enactment kaya lan don ' t kaya craps. Panjenenganipun ngandika ing Nevada bill, nanging, ngandhut akeh saka unsur Poker Pemain Alliance wis sought ing negara lan federal usulan-usulan carane kanggo mbukak slot mesin.
PokerStars uga announced sing menehi hasil karo Wynn Resorts Ltd.ing dina sing padha minangka pangrungu proyek pramugari casino lima. basis pembelaan grup Pemain Poker Aliansi sing digunakake kanggo AB258 proyek pramugari casino ing trujillo. Ing crux saka debat?Panyengkuyung saka Majelis Bill 258 arep Nevada kanggo legalize Internet poker, mbukak negara kanggo industri anyar sing bakal nyedhiyani ewu proyek dhuwur-tech, $1,8 milyar ing impact ekonomi lan munggah saka $60 yuta ing new dolar tax proyek pramugari casino tanpa pengalaman. PokerStars Ketua Tandha Scheinberg ngandika ing statement sing perusahaan wis dawa pracaya ing U proyek pramugari casino.