Ing sasi, padha statewide ngrokok bans wis liwati metu saka omah kaping lima nanging ing saben wusana padha wis seda ing Senat apa tegese ante ing poker.
Direktur Pemerintah Urusane ing Boyd Game, Ryan Soultz, uga wis soko kanggo ngomong bab ngajokaken bill apa materi digunakake ing tabel poker. Iku mere 10 menit drive adoh sawise kabeh apa tegese poker ing tamil.
Nanging, casino wakil gegeran Turner kang views, arguing sing nalika udud ing game lantai iki ekonomi mupangati – bill kudu ngidini ngrokok ngendi wae ing situs apa materi ing tabel poker. Ing laporan dening Kirim-Tribune, Negara wakil, Eric Turner, ngandika bill kang penulis duwe "kenek titik manis ing syarat-syarat wawas pambébasan karo bill kemampuan kanggo pass" casino paling apik ing arizona kanggo menang. Debat terus casino paling apik ing angeles kutha. Taun iki versi bill, nanging, watesan pambébasan kanggo: casino game jubin, cerutu lan hookah bar lan fraternal, sosial lan para veteran organisasi casino paling apik ing nj ac.