Casino mati ana averted sawise loro cabang saka negara pemerintah padha bisa kanggo reconcile sing beda sadurunge pitung dina leeway diwenehi kanggo kasino rampung proyek pramugari casino arequipa. Property iki banjur didol kanggo Hard Rock Internasional ing Maret kanggo babagan $50 yuta. Kanggo nyegah kuwi ekonomi nyaman, Penet saka Atlantic City kacarita sing negara Senat Presiden Steve Sweeney lan para pejabat senat Jim Whelan lan Jeff Van Narik kawigaten ngenalaken bill seeking kanggo mbenake hukum sing ngidini New Jersey kang kasino kanggo njaga lawang mbukak kanggo pitung dina sawisé pamaréntahan negara nutup mudhun proyek pramugari casino olives. New Jersey legislatif sing ora ana maneh njupuk kasempatan wae sing Atlantic City kasino bisa dipeksa kanggo nutup ing acara saka negara liya pamaréntah mati amarga budget impasse proyek pramugari casino pnet. "Atlantic City punika nguripake watara, lan kanggo ngidini kasino kanggo nutup saiki utawa ing sembarang wektu ing mangsa bakal cilaka kanggo urip saka casino buruh lan kulawargané lan bakal nggawe ekonomi riptide karo negatif jalaran kanggo kabeh kutha lan wilayah." Sawetara legislatif, nanging, wungu eyebrows liwat kabutuhan saka bill, utamané wiwit "penting" karyawan sing ora kena pengaruh dening negara mati.

Kabeh item sing kudu pindhah ing Taj Mahal Casino Liquidation Advertisement ing panggenan Liya ing Atlantic City, Nasional Isi Liquidators wis diwiwiti ing lelangan saka kabeh item nang shuttered Trump Taj Mahal Casino Resort, kang sapisan diduweni dening Presiden Donald Trump elektronik poker tabel for sale. Billionaire Carl Icahn, sing dituku casino, mati bisnis kanggo apik sawise regejegan pegawe.