Sawise pungkasan 2019 ing apik banget wigati, wong-Wong ing biru sing disetel kanggo tantangan anyar ing 2020 proyek pramugari casino pnet. Senadyan kasunyatan sing cetha semi-pungkasan asor marang New Zealand biaya India Piala Donya, tim wis jumlah sing prayoga saka hasil taun iki.
Sri Lanka ngelingi mantan skipper Mathews kanggo T20 regu kanggongadhepi wong-Wong ing Biru ing telung Twenty20 Internationals Cocog ing adiluhung Paytmseri elektronik poker tabel for sale. Papan Sri ngandika Mathews, bakal ing regu mimpin dening Malinga kanggomuter telung T20 cocog ing India elektronik roulette tabel for sale. Demo wis disetel kanggo miwiti saka 05th saka januari, 2020. India – Kohli (kapten), Iyer, Dhawan, Rahul, Pant (wk), YuzvendraChahal, Kuldeep Yadav, Bumrah, Navdeep Saini, Jadeja, Shivam Dube, Shardul Thakur,Manish Pandey, Sundar, lan Samson. Sri Lanka – Malinga(kapten), Udana, Shanaka, Kusal Perera, Dickwella, Danushka Gunathilaka,Avishka Fernando, Mathews, Dhananjaya de Silva, Oshada Fernando, WaninduHasaranga, Lahiru Kumara, Kusal Mendis, Bhanuka Rajapaksa Lakshan Sandakan, lanKasun Rajitha. Indian pamirsa bisa nonton manggon ing Star Olahraga 1, StarOlahraga Hindi 1, Star Olahraga 1 HD lan Star Olahraga Hindi 1 HD Australia – Saluran Fox Olahraga Bangladesh – Hotstar Kulon Hindhia – ESPN Bangladesh – SAMSUNG & Hotstar Sri Lanka – Star Olahraga 1 & Hotstar JeetWin punika #1 game online operator ing India, aturan sawetara sing godhongé amba saka dhuwur-kualitas game elektronik poker meja kanggo ngarep. Apa sampeyan lagi muter ing olahraga utawa casino game, kita nyedhiyani banget nglipur lan pengalaman game apik. elektronik narik tab slot mesin.