Ing wektu sing padha, kang wis diijini PAGCOR kanggo miwiti nyebarke dhewe gambling lisensi kanggo aktivitas online, ing kompetisi langsung karo mung entitas sadurunge duwe kontrol, Page Cagayan casino resort ing biloxi ms. Iku saiki paling gedhé revenue generator kanggo pamaréntah, konco Biro Internal Revenue casino resort ing biloxi.

Iku counts minangka klien game aturan, suppliers lan operator ing macem-macem yuridiksi sak donya karo liwat 475 klien mississippi. (PAGCOR), kang ditugasi sing kabeh duwe Philippine Offshore Game (POGO) lisensi ndhelikake Protokol Internet (IP) alamat saka everyone ing ukum saka Filipina casino resort ing baton rouge. Nanging, akeh kasino wis dilakoni malah luwih apik, karo sawetara reporting revenue nambah munggah kanggo 30-40% louisiana.

Iku pisanan kanggo bisa ditampa dening Duterte pemerintah kanggo dadi accredited fasilitas testing sing nawakake IP blok sertifikat kanggo POGOs glacier pucuk casino menu restaurant. Perusahaan tambahan nawakake konsultasi, audit, pemriksaan lapangan lan property management glacier pucuk casino browning mt.