Individu kudu duwe apik karakter moral lan wis ora wis didakwo saka ' saraiki. Walikota tetep optimistis yen casino bakal nerusake operasi, jeneng limang individu kanggo nominasi kanggo dadi ing Tinian Casino Game Kontrol Komisi ing November elektronik roulette machine for sale. Miturut walikota, Game Tumindak minangka disusun ing 10 CMC, Bagean 2521(b) maos sing walikota wis pilihan kanggo milih anggota saka dhaftar calon qualified elektronik poker mesin for sale. Senadyan key bangkrut sadurungé sasi iki lan bola-bali nglanggar Padha Pegawe Standar Tumindak, Tinian Walikota Joey Patrick San Nicolas iku duwe pengarep-arep sing Tinian Dinasti Hotel & Casino bakal mbukak sepisan maneh.

Miturut Maratita, casino-resor kudu duwe kanthi fungsi game komisi, kang ora ana durung. bakal kebak ngiringake poker mbukak ing us. Nalika casino mati bali ing September, karyawan kantor walikutha padha supaya pindhah minangka anggota staff padha mbayar karo bathi saka kasino bakal gambling mengaruhi njupuk hipotek. Walikota wis ora kontrol minangka yen ajang bakal mbukak nanging nyatakake bubar bilih piyambakipun ngarep-arep fasilitas bakal mbukak sepisan maneh kanggo generate bathi sing akeh needed ing area Tinian bakal gambling mengaruhi kredit. Iku iki pitados bilih Tinian Dinasti bakal siap kanggo mbukak dening 15 desember nanging Lucy Blanco-Maratita, ing direktur eksekutif saka TCGCC, nyatakake yen ajang ora ketemu kahanan nyetel dening komisi kanggo mbukak.

Ing Tinian Walikutha ngandika Game Tumindak basa panggonan janjian kanggo boards lan komisi ing CNMI kanggo discretion saka lungguh, supaya San Nicolas njupuk tindakan bakal gambling mengaruhi pendhaftaran mortgage. Kanggo dadi layak kanggo posisi ing Komisi, individu kudu paling sethithik lawas 25 taun, wis urip ing Tinian kanggo minimal saka limang taun lan dadi qualified pinilih ing wilayah 100 giliran free ora simpenan casino australia.