Ing sawijining kasus, kang ana overseen dening Assistant Amerika Serikat Pengacara Eun Enom Kang, Daniel Noble lan Menang Shin, Amerika Serikat Pengadilan Distrik Kanggo Distrik Kidul Saka New York daya sing Murgio wis sengaja dilakokno duwit Receh.mx ing nglanggar federal laundering anti-dhuwit hukum lan angger kalebu sing mrintahake kuwi layanan kanggo ketemu negara lisènsi lan federal syarat pendhaftaran minangka kasebut dening Amerika Serikat Departemen Keuangan 100 giliran free casino ora simpenan. "Minangka kang ngakoni kang guilty penting sanget dina iki, Murgio digunakake duwit Receh.mx, basis Internet Bitcoin ijol-ijolan, kanggo proses liwat $10 yuta ing Bitcoin transaksi ing nglanggar federal laundering anti-dhuwit hukum lan banjur obstructed peraturan ujian kanggo ndhelikake rencana." Murgio pled guilty kanggo siji count saben saka kongkalikong kanggo operate unlicensed dhuwit ngirim bisnis, kongkalikong kanggo laku penipuan bank lan kongkalikong kanggo ngalangi lan ujian saka institusi financial 100 giliran free ora simpenan casino.
"Anthony Murgio njupuk anyar-umur pendekatan kanggo umur-lawas angkara saka penipuan," maca statement saka Preet Bharara, Amerika Serikat Agung Kanggo District Southern Saka New York casino en ligne depot paypal. "Pangarep-arep FCU iki dilakokno minangka tahanan bank dening Murgio lan co-conspirators nganti pungkasan taun 2014," maca statement saka Amerika Serikat Pengadilan Distrik Kanggo Distrik Kidul Saka New York. casino en ligne du quebec. Liwat ilegal duwit Receh.mx rencana, Murgio lan co-conspirators nyebabake luwih saka $10 yuta ing Bitcoin-related transaksi kanggo diproses ilegal liwat institusi financial." Ing gaweyan luwih kanggo nisihake nliti, penuntut miturut omongane uwong sing luwih Murcio ilegal gained kontrol saka Pangarep-arep FCU, kang ana New Jersey federal kredit uni utamané porsi sedheng income anggota, dening mbayar "besel" cacahe watara $150,000 casino en ligne depot neosurf.