Ing nopember lan desember, online bettors diselehake $312.3 yuta ing olahraga wagers ing Volunteer Negara.
Kay Ivey kang Study Group ing Gambling Privasi kacarita pungkasan taun pungkasan sing olahraga totoan bisa nggawa ing $10 yuta ing tax revenue saben taun casino en ligne depot minimal 10 euros. Wolung ana ing gisik kutha Biloxi.

Aturan bakal duwe kanggo bakal disetujoni ing loro-lorone chambers ing Capitol ing Jackson sadurunge arep gubernur. Ing Mississippi, olahraga wagering wis dileksanakake nang kasino, nanging ora ing seluler piranti kayata smartphone. Moran nyatet sing Mississippi kang pepadhamu lor, Tennessee, legalized seluler olahraga totoan ing nopember lan wis wungu mayuta-yuta ing revenue tax. Pamilih ing pangaturan sing ngarep kanggo kutha-kutha gedhe, kayata New Orleans lan Baton Rouge, overwhelmingly didhukung kertu suoro ngukur casino en ligne depot minimal 5$.
Ing Louisiana, pamilih ing 55 negara kang 64 pangaturan sak November pemilu disetujoni olahraga totoan ing wates saka paroki. "Cantik rauh kita lagi arep kanggo bisa kiwa ing peteng, lan kita ora bisa ing siji kiwa ing peteng lan ilang kita pelanggan lan kita tamu milih kanggo pindhah ing panggenan liya karo sing casino hiburan dolar," Koff ngandika. casino en ligne dinar tunisien. Moran, sponsor saka Bill Senat 2732, ngandika kasino bisa koordinasi karo perusahaan sing nyedhiyani app kanggo muter metu ing program. Iki kalebu Texas, Georgia, lan Florida casino resort ing san diego kabupaten.