Kita ngira VIP volume wis kuwat saka massa, karo revenue mimpin dening nomer cilik saka pemain kang, nanging, ndamel kurang terus lan volatility dhuwur ing VIP babagan," wrote analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu.ollowing April kurangé populasi saka 97 persen ing taun-taun syarat-syarat, institusi ngandika iku kira-kira Bisa casino GGR ing Macau bakal mudhun antarane 90 persen lan 95 persen, "umumé gumantung ing terus volatility lan nalika [wisata] nekani bisa resume".pril saben wulan tally nempatno ing Macau pasar kang nambah 2020 taun-taun kurangé populasi ing 68.7 persen, kanggo MOP31.24 milyar casino resort ing santa fe new mexico. Game operator lan liyane Macau adhedhasar kontak kita wis ngandika karo ora weruh wae mesthi kajelasan ing wektu recovery (visa kahanan dandan)," ngandika Sanford Bernstein tim ing Monday memo combien donner token au poker. "We nyana GGR kanggo pick munggah maneh nalika lelungan watesan miwiti kanggo bakal diangkat," analysts ditambahake.s Monday, Macau wis 33 dina consecutive tanpa laporan anyar saka Covid-19 infèksi, miturut panguwasa lokal.ong Kong Eksekutif Carrie Lam Cheng Yuet-ngor ngandika ing interview karo media lokal stopkontak sing Hong Kong, Makau lan Guangdong provinsi padha saiki ing diskusi liwat rencana sing bakal ngidini residents Cina provinsi lan loro wilayah administratif khusus kanggo lelungan bebas ing telung panggonan, tanpa gadhah kanggo mbukak liwat lampu 14-dina quarantine proses saiki ing panggonan. combien donner de jeton au poker.