Kabeh tindak bali kanggo biasa program sawise taun, karo putih seniman lanang terus dominasi ing kategori–nganti 2017, nalika akeh seniman pungkasanipun ngandika cukup cukup sawise Adele "25" menang marang Beyonce kang "Lemonade" ing paling album kategori. J." (20/1). Alessia Carane iku frontrunner karo 1/2 rintangan, nalika SZA cedhak kapindho ing 5/2 rintangan. "Despacito," 2017 kenek sing ndadékaké Luis Fonsi & Daddy Yankee kang kanggo stardom, iku cetha favorit kanggo menang taun iki Rekaman Taun karo 1/3 rintangan combien faut-il donner de jeton au poker. Lan penghargaan-menehi awak pungkasanipun mirengke combien donner de jeton poker. Gabung wong-wong mau ing kategori iki ana lagu "Sing Apa aku Kaya" (15/4), "4:44" (14/1), lan Masalah (20/1) zynga poker empty table extension. 28 ing New York zynga poker fichas gratis trucos.
Lambé dibunderaké munggah kategori sing Julia Michaels lan Khalid, sing loro-lorone wis 12/1 rintangan, lan Lil Uzi Vert sing wis 18/1 kemungkinan kang nyatakake minangka Paling Anyar Artis zynga poker envoyer des jetons. Jay-Z kang "4:44" lan Childish Gambino kang "Awaken, Sandi Katresnan" loro-lorone wis 12/1 kemungkinan saka njupuk ngarep penghargaan.
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sage pinter toaster dawa slot.