Iku wis samesthine sing tambahan pembangunan bakal kalebu hotel lan fasilitas related," ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file.ccording kanggo grup laporan taunan kanggo 2016, mondhok ing April pungkasan taun, sadurunge deadline kanggo completion saka construction ing isih bingkisan saka tanah (digambarke) ana 24 juli taun iki.elco Resorts'-waktu papat lan pangentukan full-taun nelpon ing februari 8 wis brief katrangan bab phase kapindho saka Studio Kutha, kalebu ketua Lawrence Ho Yau paru-Paru nyebutke "luwih kamar hotel", nanging ora mesthi informasi ing syarat-syarat wektu utawa ibukutha sah mla sapi pasar laporan casino. Sadurungé laporan taunan kasebut Studio Kutha wis 1,600 kamar hotel.pitik takon dening GGRAsia – ing-page phase bukaan saka Studio Kutha ing oktober 2015 – bab plans kanggo tanah isih bingkisan saka tanah kanggo situs, Pak Ho wis diarani ing ngarsane saka minoritas usaha partners ing project lan perlu kanggo liaise karo wong-wong mau kanggo tahap kapindho saka Studio Kutha.e nyatakake: "Kita wis dibangun babagan loro-thirds saka tanah grant kanggo Studio Kutha.. casino anyar. Seperti sing panjenengan ngerti, kapentingan ing Studio Kutha wis 60 persen diduweni dening Melco Makutha [saiki Melco Resorts].. nanging amérika perjanjian lisensi karo karya. lan 40 persen dening Anyar Malaysia [LLC]." ew Malaysia wis kontrol dening dana ngatur dening US basis perusahaan investasi Salaka Titik Ibukutha LP lan Oaktree Capital Management LP. casino anyar tanpa break saka game dianggo.