"Nambah fantasi olahraga kanggo sing dhaftar [diatur games] loro cukup lan sabdho diwenehi ana panguwasa liwat padha jinis gambling lan iku bakal mbiyantu nyegah adil ing laku iki booming multimillion dollar industri," negesaké aturan hard rock casino jobs biloxi ms. Angger-angger saben fantasi olahraga wiwit. Nganti skandal nyuwil loro DraftKings lan paling cedhak saingan FanDuel wis diijini karyawan kanggo muter ing siji liyane paling camping hard rock casino jobs catoosa ok. Kita arep kanggo nggawe manawa wong-wong padha safeguards ing panggonan karo saben olahraga fantasi." Ing Georgia minggu iki perlu kanggo aturan DFS ing cahya saka anyar iki rembugan sak legislative pangrungon ing ngajokaken legalization saka kasino ing negara. "Divisi wis rampung proyek gedhe saka ngatur internet perusahaan game lan njupuk ana safeguards ing panggonan. Negara Illinois lan Minnesota ngenalaken tagihan minggu kepungkur sing yahoo kanggo berkembang framework kanggo angger-angger industri, kang supaya adoh wis dilakokno unhindered dening nliti awak governing hard rock casino jobs ac. Lan dina New York Negara Assemblyman Felix Ortiz (D-51st) wis ngenalaken dhewe piece saka aturan, bill A08554, kang bakal ngrancang DFS a "kegiatan game," nggawa sakisoré lisènsi ukum saka New York State Game Komisi hard rock casino cincinnati jobs. "Kita kudu aturan fantasi olahraga ing cara sing padha kita ngawasi racing lan lotteries. "Iki unregulated industri karo menehi hasil gedhe saka dhuwit ing muter," ngandika Ortiz.