s Greene, sing wis luwih saka 15 taun pengalaman ing industri game, gabungan Konami ing 2012 minangka senior akun eksekutif aldo giovanni e giacomo gambar poker.

Ngelingi Konami kang diangkah produk ekspansi, inti anyar produk line-up, lan terus wutah sistem, Amy wis industri expertise lan salib-fungsi kepemimpinan kemampuan kanggo ndhukung kita short - lan dislametaké long-term," ngandika Steve Sutherland, bubar dados presiden lan kepala eksekutif saka Konami Game, ing statement gawan woro-woro Ms Greene kang promosi.onami Game US basis unit saka Jepang konglomerat Konami Holdings Corp. die casino glasgow natal menu.