Dan Bilzerian wis menangaké kang mancal nang nanging ora tanpa loman dollop saka kontrovèrsi. — Dan Bilzerian (@DanBilzerian) 1 April 2016 Bilzerian wis sarujuk kanggo nyumbang bagean saka kang winnings kanggo charity. REG wis wiwit kabentuk metu menyang wilayah liyane kayata Daily Olahraga Fantasi (DFS), video games, finance, lan olahraga totoan wat punika het verschil tussen een kasteel en een slot.
Bilzerian rampung 278-mil mancal numpak karo 15 jam kanggo nyisakke nanging digunakake van supaya bisa 'konsep' – istilah kang digunakake ing muter ngendi kendaraan (biasane liyane cyclist) drive munggah ahead kanggo ngurangi efek saka seret saéngga rider konco kanggo nyimpen energi penting. Perkins ngiring Bilzerian ing RV lan ngandika ana sawijining 'bodho kanggo njupuk nang' sawise panggolekan gesang ing baris kaping pirang-pirang ing saindhenging kulo wat punika meervoud van casino. Maria Ho kanggo Tuan rumah 2016 Perang Malta Ing PokerListings Perang Malta bakal bali kanggo kalima sawijining pengulangan November iki, lan Global Poker Liga (GPL) LA Sunset Team Manager, Maria Ho, wis dikonfirmasi sepisan maneh minangka tuan rumah acara sac de voyage roulette tahan. Ngandika menyang New York Post-Perkins ngandika, "aku weruh mobil meh drive tengen menyang wong," sadurunge matur sing Bilzerian dadi ijo karo penyakit sing kapandeng kaya Le sac de voyage roulette soldes.