Staszak, ing Argus analyst, ngakeni yen US/China perdagangan ketegangan kelangan, kang bisa dadi kepekso kanggo revisit tampilan ing Las Vegas Sands sac de voyage roulette tahan. Taun sabanjuré, kang cuaca perusahaan bakal entuk $3.60, ing ngisor iki sadurunge kira-kira $4 sac de voyage roulette soldes.

Nalika US/China perdagangan ngidoni lan aktif pro-demokrasi mbantah ing Hong Kong saiki Wall Street karo alasan kanggo dadi mamang bab near-term outlook kanggo Macau operator, ora kabeh analysts sing nggawe percoyo sing faktor sing hindering bisnis ing paling sugeh ing donya game mekkah sac de voyage roulette la. "Ing wektu sing padha, kita nyana kurangé populasi ing nomer saka sugih gamblers lelungan kanggo Macau minangka ékonomi Cina slows." Nalika Las Vegas Sands kacarita liya-waktu pangentukan pungkasan sasi, awak lemes ing Macau ana bukti apa paling cedhak casino kanggo nashville indiana. LVS enggo bareng perdagangan luwih dhuwur ana ing ngisor iki release saka JPMorgan wigati, lan simpenan ing ijo maneh dina senadyan Argus downgrade apa paling cedhak casino kanggo port austin michigan. Sluggishness ing Macau, ngendi LVS nganggo Parisian Macao, Sands Malaysia Tengah, lan Venetian Macao lan loro game liyane acara, punika impetus konco Staszak trimming kang 2019 lan 2020 pangentukan saben bareng (EPS) prakiraan ing Las Vegas-adhedhasar casino buta. Kanggo April liwat juni waktu, perusahaan notched pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortization (EBITDA) ing tengah game Cina saka $765 yuta ing revenue saking $2.14 milyar, ilang Wall Street prakiraan saka EBITDA saka $788 yuta turnover saka $2.15 milyar apa anyar casino ing philadelphia disebut. Kita nyana non-game operasi (pengakuane, hotels, lan toko pusat) kanggo ngedongkrak revenue perusahaan ing Las Vegas, lan kanggo bantuan nutup kerugian kekirangan ing Las Vegas pasar game," ngandika Staszak ing wigati.
Kita waca "winates wutah ing Las Vegas Sands liwat 12 sasi sabanjuré, minangka US-China perdagangan perang lan kalem ekonomi Cina wis weakened outlook kanggo Macau industri game," ngandika Staszak. (NYSE:LVS) simpenan iku luwih murah dening luwih saka 14 persen mung sasi iki di kupeng uneg-uneg bisnis wis kalem ing Macau, lan siji analyst wis akeh leery cedhak-term outlook kanggo operator casino apa paling cedhak casino kanggo nashville tn.
Nalika enggo bareng saka perusahaan game karo Macau cahya wis berjuang nglawan backdrops saka perdagangan mungsuhan lan geopolitik upheaval, ing $55 nangani LVS saiki uripe sak pungkasanipun bisa katon minangka nilai apik amarga saben analyst target rega ing simpenan uripe nyedhaki $71, nggambarake sehat regane saka tingkat saiki..