Situating casino cedhak opera house ora koyone dadi nyebabake sawetara badhan carane akeh bisa straights sing ana ing poker. Ing goal punika kanggo mbukak dening tiba saka taun sabanjuré carane akeh bisa miwiti tangan ing texas holdem.
General Manager saka Santa Fe Opera, Charles Mackay, nyatakake yen ana wis rembugan karo suku bab casino kanggo cedhak kanggo taun saiki lan ajang mrihatinake, sejatine amarga unsur saka sumber sing ora dingerteni carane akeh bisa miwiti ing tangan poker. Ing Pueblo saka Tesuque plans ing nggawe game anyar ajang tetanggan opera house, mung mati ting 84/285 carane akeh bisa poker tangan. Miturut Mitchell, taler bakal shutting mudhun iki game situs nalika casino anyar mbukak jejere opera house black hawk colorado casino jam.