Demise saka Emas Spike Casino downtown teka cepet banget kanggo sawetara saka sawijining karyawan.

Tuntutan hukum iki diajukake ing U lpas mail dhuwur slot syarat. Pengadilan Negeri ing Las Vegas dening cocktail server Debbie Camp, sing claims mantan pemilik Siegel Klompok Nevada lan operator casino Kalima Werna Game durung menehi 60-dina layoff sok dong mirsani sing dibutuhake ing federal Buruh Imbuhan lan Retraining Kabar Tumindak nggunakake vpn kanggo online poker. Complaint, kang seeks tumindak kelas status kanggo bab 50 karyawan, ora menehi dollar tokoh kanggo jumlah saka ganti rugi sought beko ngumbah mesin slot deterjen. Memo mlebu April 11 dening Kalima Werna Game Eksekutif Seth Schorr announced kanggo karyawan sing casino bakal nutup 14 April "amarga kahanan ngluwihi Kalima Werna Game kontrol." Iku ngandika bilih wong bakal diwenehi prioritas kanggo posisi ing sawijining operasi lan sing padha diwanti-wanti kanggo aplikasi kanggo posisi anyar ing Downtown Grand hotel ing juni beko 4 slot toaster tam4341.

Property iki liwati kanggo entitas afiliasi karo Tony Hsieh kang Downtown Project sing njupuk liwat hipotek. beko putih 4 slot toaster tam4341.