Online poker bathi ing juni padha mudhun 4.7 persen ing sadurungé sasi ing $1.84 yuta (Mei 2015: $1,93 yuta) belasting betalen liwat gewonnen geld casino online. Liwat setengah pisanan 2015, internet sakabèhé game bathi ing New Jersey wis thukul 14.2 persen taun-taun. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister beko inductie kookplaat op slot.
Online poker minangka persentasi saka total Internet menang game iki luwih murah ing 15.73 persen (juni 2014: 21.20 persen). Kalebu mandhap operator defisit ana 5.5 persen sinau kanggo muter poker kanggo wiwitan. Internet game menang ana $11,7 yuta – up saka $9.5 yuta ing juni taun pungkasan New Jersey gambling online terus kanggo advance ing juni 2015, miturut nomer paling anyar saka New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane seni goedgekeurd slot categorie 2. Caesar Interaktif iki nguber kemitraan ing liya panggonan karo 22 persen saka pasar, lan Tropicana kang game casino mung operasi iki ing katelu karo 21.9 persen – up 1,9 persen ing Mei taun iki. Ing Borgata-Partai Poker - Pala kemitraan terus kanggo sirah ing dhaftar panjarwa paling performing operasi online ing New Jersey karo 29.6 persen pasar bareng, nanging ing juni 2015 nuduhake sawijining pasar dipped dening watara 2 persen dibandhingake kanggo Bisa 2015. Nugget Golden-BetFair alliance tetep ing papat karo 21,2 persen, lan Resort casino online tambah nuduhake sawijining pasar kanggo 3.4 persen. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 seni goedgekeurd slot kelas 4.