Wynn tip pooling privasi, kang njupuk efek ing September 2006, dibutuhake panganyang kanggo nuduhake tips karo kothak wong ing craps tabel lan tim layanan customer pemimpin sing trek pemain, bantuan karo garis kredit, alamat casino-lantai musuhan lan tumindak minangka concierges zynga poker chips cheapest price.
Distrik Pengadilan ngatur sing diijini Wynn Las Vegas kanggo blumbang sawijining panganyang' tips lan disebaraké wong-wong mau ing antarane karyawan liyane zynga poker chips for sale. "Ora ana bukti mestekake sing Congress kang nggawe bisu, ing konteks iki, tegese apa-apa liyane saka tinolak kanggo dasi agensi tangan," 9 Circuit Hakim Harry Pregerson wrote Padha Pegawe Standar Tumindak itel telpon kasedhiya ing slot. Wynn Las Vegas itel telpon rega ing nigeria slot. Kaputusan iki applied kanggo loro kasus nglibatno juragan' tip pooling tata cara: Oregon Restaurant lan Penginepan Association v itel telpon ing slot lan rega. Amarga Wynn mbayar sawijining tipped karyawan ing paling minimal blanja, perusahaan durung njupuk tip kredit itel telpon ing slot lan prices.