S.-adhedhasar perantara Telsey Advisory Group LLC njogo wawasan positif ing casino peralatan lan lotre layanan supplier Ngelmu Game Corp, nanging saiki ngarepake tenan kanggo laporan pangentukan ngisor sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation (EBITDA) kanggo lengkap-taun 2019 silver serangan slot mesin dhuwit recehan. Kita 2019 kira-kira EBITDA gerakane saka US$1.34 milyar US$1.326 milyar nalika kita 2020 kira-kira EBITDA dadi saka US$1.406 milyar US$1,355 milyar," Telsey Advisory Group ngandika ing sawijining ana wigati, kang lagi nyimak sing maintained lan "outperform" tingkat kanggo casino supplier tenan silver serangan slot machine for sale. Kita nyana suku ngganteni kanggo tetep sehat nanging kanggo perusahaan panuku kanggo tetep alon kanggo seko saka 2019. Kita uga terus kanggo nganggep wutah andhap asor ing internasional slot dodolan ing 2019," wrote analysts Brian McGill lan Alika Cummings silver wektu casino obaran oak. Outlook tetep positif ing ngasilaken basis, diwenehi rega saham.

Kita terus kanggo pracaya perusahaan bakal laporan aliran awis kuwat ing 2019, kang ngirim bantuan kanggo luwih delever silver serangan casino salaka sumber nv. Perusahaan nyatet sing iku tetep ing jadwal kanggo entuk sawijining target pengaruh saka 5.5 kaping ing pungkasan 2020 (saiki ing 6.5 kaping)," ngandika analysts. punika casino mbukak ing detroit.