laine Wynn, ex-bojoné saka Wynn Resorts Ltd ngedegaken lan ketua Steve Wynn, wis dipuntudhuh ing sipil ngajokake tuntutan hukum ing Nevada, ing Amerika Serikat, abusing dheweke mantan hak istimewa minangka direktur perusahaan dening nyalin sawetara saka sawijining rahasia file komputer.ccording kanggo Wynn Resorts' Maret 2017 proxy statement ngajokake karo U carane akeh tax aku kudu mbayar ing gambling winnings. Securities and Exchange Commission, minangka Maret 1 Ms Wynn dianakaké 9,4 persen saka tenan, nalika Pak Wynn dianakaké 11.8 persen.pitik Ms Wynn iki munggah kanggo re-pemilu kanggo papan ing 2015, shareholders ditolak dheweke sawise nominasi komite ora nyetujui dheweke carane kanggo muter omaha poker. Dheweke salajengipun dipuntudhuh Pak Wynn saka orchestrating dheweke ousting minangka "paukuman kanggo takon akeh banget pitakonan" bab governance perusahaan. carane kanggo muter online poker karo kanca-kanca.