Sawijining pakar financial Ugo Bechis (Milan, Italia) bakal nggawe presentation ing Blockchain & Bitcoin Konferensi Prague ing 19 Mei.

Kang bakal pirembagan bab prospek lan aplikasi praktis saka blockchain ing banking ekosistem saka Uni Eropah. Ugo Bechis iku sawijining e-Pembayaran & SEPS Advisor royal flush paling apik ing tangan poker. Sawetara kang zachary riset kalebu Banking, Dagang On-line, Perusahaan lan Pembayaran Toko, Sim, Konsumen Kredit lan Bancassurance lan angger-angger kawicaksanan negara tartamtu ing euro-zona royal flush casino gedhe tumiba mt.
Saka Ugo Bechis' presentation, ing Prague konferensi pamiarso bakal sinau bab saiki negara urusane ing lapangan digital layanan banking lan EU legislative privasi related kanggo blockchain casino lan spa palm springs. Speaker bakal njawab pitakonan bab aplikasi praktis saka blockchain ing banking lan e-commerce casino lan olahraga camping totoan. Rincian lan pendhaftaran bisa ditemokaké ing Blockchain & Bitcoin Konferensi Prague situs web.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.