Ing $120 yuta York biaya pembangunan klebu saka $50.1 yuta lelangan ragad, plus $2.5 yuta nambah-ing beya kanggo ajang kanggo fitur tabel game. Perusahaan sing dipilih Springettsbury Township, kotamadya a sing ora milih-metu saka Kategori 4 wawasan place vs buy in craps. Slot mesin ing casino bakal kalebu denominations kiro-kiro saka mung penny kanggo $100 saben muter place to eat near hollywood casino. Hollywood York bakal fitur 500 slot mesin lan 24 game tabel, lomba lan sportsbook, sembrono restaurant lan garis, lan njupuk-lan-pindhah kopi titik.
Sing cannibalization bakal wis, ing tampilan kita, banget pinunjul," ngandika Eric Schippers, Penn Nasional juru, sawise menang lelangan ing awal 2018. Wong kasengsem ing nglamar kanggo posisi ing casino bisa nindakake supaya saka 10:30 am kanggo 5:30 pm ing property karir tengah, dumunung ing tingkat ngisor saka mall placement salle casino de paris. Hollywood Casino York iku sawijining kira-kira $120 yuta investasi Penn Nasional nggawe place vs buy bet craps. Apa sampeyan seneng kang ing tengah iku kabeh, utawa apa konco sing pemandangan, ana peran kanggo wong-wong ing Hollywood Casino York," ngandika Erin Chamberlin, wakil presiden senior saka operasi regional kanggo Penn Nasional. Sing satelit wis samesthine kanggo mbukak iki tiba ngarep lan adoh wektu slot. Hollywood Casino York, salah siji saka Penn Nasional Game kang rong Kategori 4 satelit kasino ing construction ing Pennsylvania, nargetake lan agustus mbukak suci imam paling apik ing slot shadowlands. Perusahaan pracaya satelit uga bakal nglindhungi sawijining ana pasar bareng ing Grantville ngarep lan adoh wektu slot owah-owahan.