eisure lan Resorts Donya Corp kang ngirim dadi, liwat tambahan, Filipina partner ing Galaxy Hiburan Group Ltd kang casino project ing negara kang liburan pulo Boracay, ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Philippine Simpenan ijol-Ijolan wis ora rincian tambahan kanggo tambahan media crita sing pamaréntah Filipina wis dhawuh kabeh kasino kanggo nutup ing pulo.ednesday kang key dening Luang lan Resorts Donya ngiring panjalukan saka Philippine Securities and Exchange Commission kanggo komentar ing warta crita headlined "Pagcor marang roso sepi casino lisensi Boracay resorts" dikirim ing Manila Kaping web on Wednesday sing paling cedhak slot canyons kanggo slc.

Luang lan Resorts Donya ngandika iku wis "ora nampa sembarang informasi luwih".alaxy Hiburan dimaksudaké kanggo mbangun US$500-yuta casino resort ing pulo ing kemitraan karo Luang lan Resorts Donya tambahan, AB Luang Pecahan Inc.s partner lokal, Luang lan Resorts Donya bakal terus 23-hectare (56.8-hektar) beachfront situs eslint slot kawicaksanan sing artine.(vue/ora-ora ono artine-slot-ngubungake). Construction iki dijadwal kanggo telung taun lan bakal nggawe "atusan" proyek, uga minangka kang kamungkinan kanggo nggawa ing US$100 yuta saben taun ing revenue, Francis Lui Yiu Tung, Galaxy Hiburan kang wakil ketua, iki kacarita minangka ngandika sadurungé taun iki. esistono metodi saben vincere alla roulette.