Kita lagi seneng banget kanggo nambah PlaySugarHouse.com kanggo dhaftar panjarwa liwat 200 internasional lan KITA kasino sing saiki kurban NYX game kanggo pemain sing." "Kita wis kesengsem dening NYX strategis foresight kanggo mbangun perpustakaan gedhe saka kualitas mobile game casino lan ngaktifake operator kayata RSI kanggo masang game iki gampang ing loro online gambling lan sosial camping game liwat siji integrasi antarane kita tertutup igaming platform lan NYX kang OGS," ngandika Richard Schwartz, Presiden, Rush Werna Interaktif. Kevin Vonasek, NYX kang Produk Pangareping Pejabat Amérika ngandika, "NYX loro bungah lan bathi kanggo bisa digunakake karo Rush Werna Interaktif paling craps tabel ing laughlin. Rush Werna dikembangaké lan makaryakke SugarHouse Casino ing Philadelphia, PA., Kali Kasino ing Pittsburgh, PA, Kali Kasino ing Des Plaines, IL, lan kali-Kali Kasino ing Schenectady, NY paling craps tabel ing blackhawk. Kanggo informasi luwih lengkap, riko RushStreetGaming.com.
Rush Werna page bata lan mortir casino kanggo miwiti NYX isi digital liwat siji integrasi ing loro sosial lan nyata-dhuwit US-diatur format Las Vegas, Nevada, Maret 2017: NYX Game Group Limited (TSX SUKAN: NYX) ("NYX"), ing pasar anjog mburi-kanggo-mburi supplier kanggo lotteries, kasino lan operator game tengen globe, ndawakake sawijining tekan ing US pasar game online karo delivery digital isi kanggo Rush Werna Interaktif kang casino online account, SugarHouse Casino paling craps tabel ing atlantic city. Rush Werna Game iku salah siji saka paling cepet-akeh perusahaan game ing Amérika Lor paling craps strategi tuntunan saka rintangan.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino game slot tur free. Transaksi iki tandha bukak saka anyar NYX Sosial OGS layanan, kang ngidini sosial casino operator platform kanggo gampang nggabungake award-menang NYX isi menyang sosial sing aturan, mung kaya nyata-dhuwit operator casino.