Muter game: Ing April taun iki, Sic Bo iki ditambahaké dening OneTouch kanggo sawijining ngembangaken portofolio apa perdhana wektu slot. Kita lagi looking nerusake kanggo dawa lan bebarengan raharja hubungan karo Ngalangi arep maju." Chief Executive Officer kanggo Ngalangi Game, Thomas Nimstad ditambahaké... Miturut release penet.. apa gutshot ing poker. Padha banjur bisa milih kanggo salah siji ijol-ijolan sim utawa tuku tambahan kertu kanggo potensial nggawe pasangan saka limang kertu tangan apa tangan ing blackjack. Isle of Man-based OneTouch Teknologi Ltd wis inked persetujuan karo Ngalangi Game kanggo nyedhiyani sawijining linuwih seluler casino isi dening cara saka anjog Asia-fokus platform pengumpulan.

Spesialisasine ing mujur mode mobile muter, a gaya sing wis nguwasani dening sawetara game gawe, OneTouch mobile game casino sing sawetara saka ndhuwur-performing irah-irahan ing industri apa iku klompok slot narik. Kepala OneTouch, Matius Rochman ngandika...
Pangguna muter marang house, karo saben kang urusan limang sim apa lebet got persis ing poker. Pionir game tenan pembangunan, OneTouch wis akeh portofolio saka premium RNG mobile game tabel ana casino ing northern california. Kurban kalebu Bank Komisi Baccarat, Ora Komisi Baccarat, Blackjack, Roulette lan Sic Bo, sing kabeh ngarahke ing loro berkembang lan diadegaké game pasar kayata Eropah lan Asia.