Casino ngandika iki pleased privasi iki ayating, nambah sing aturan dibeberke lan sarujuk kanggo dening kabeh wadon lan lanang 'costumed wedang server' nalika padha nyewo. Salah siji saka wanita anceman kanggo entuk kakehan bobot nalika ilang kakehan modifier limite temps poker betclic. Appeals panel ketemu sing luwih murah pengadilan mrentah jumbuh ing dismissing ing pratelan diskriminasi adhedhasar mung ing bobot nanging ngandika keluhan saka 11 server sing ngaku padha laku kétoké kesel sawise panggolekan ing bobot amarga kanggo meteng utawa penyakit ngirim ora wis mecat. Lan appeals pengadilan ana ing New Jersey ayating ngisor pengadilan 2013 ngatur saéngga Borgata Hotel Casino lan Spa kanggo tugas bobot watesan kanggo server dikenal minangka "Borgata Babes." Luwih saka 20 wanita, kang seragam kalebu nyenyet-fitting bikini, kaose sikil lan dhuwur tumit – ngajokaké tuntutan hukum, kanthi alesan iku mung kena pengaruh karyawan wadon. "Iku angel kanggo misahake jawatan claims sing pengadilan wis pangling saka sakabèhé teori sing digunakake ing lingkungan musuhan amarga saka katon pribadi standar." Borgata Casino wis murub loro waitresses ing taun anyar kanggo breaching ing privasi, kang nyariosaken bilih server ora bisa gain utawa ilang 7% saka bobot awak.

"We are pleased sing telung banind hakim pengadilan sarujuk karo sadurunge rulings sing kita privasi resmine lan non-discriminatory kanggo wanita." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre modifier une commande drive casino. Supaya disebut-Borgata Babes sing bagéan integral saka casino kang account lan marketing modo saben vincere alla roulette. Borgata casino bisa geni sawijining cocktail waitresses kanggo panggolekan ing akeh banget bobot, pengadilan wis mrentah modos de juego del poker. Casino malah mrodhuksi Borgata Babes tanggalan sing salah siji saka ndhuwur-sade item saben taun proyek etudiant geant casino mende. "Seksual objectification wis institutionalized lan kang diijini ngadeg," ngandika Utomo. Nanging pengadilan ing 2013 mrentah sing privasi ora mbedakake marang siji jenis kelamin, umume amarga iku uga applied kanggo lanang "Babes" lan server wis napak asmani persetujuan mrintahake wong-wong mau kanggo njaga katon standar minangka kondisi saka employment.