Wong-wong sing jalaran saka pasar ing kang kita operate," ngendikane Pak Bowie casino online pisanan simpenan bonus. We are reacting kanggo tren pasar.

minangka Vegas Sands punika perusahaan tiyang sepah saka Macau basis Sands China Ltd casino online kanggo dhuwit nyata. Kita nggunakake sawetara saka slowdown ing VIP kanggo maringi leladen premium massa, apa kita ora duwe kasempatan kanggo apa sadurunge," ngandika presiden Wynn Macau Ltd Gamal Aziz (digambarke, kapindho saka tengen). Aku ora mikir samubarang iki acara bakal mengaruhi arah Macau, china iku judhul long-term," ngandika Wynn Macau Pak Aziz.. Aku ora ndeleng iku minangka operator dictating ing ngendi revenue ngirim teka saka," Pak Chum ngandika.organ Stanley prakiraan sing ing 2014, wutah saka massa-pasar gamblers bakal ndhuwur 28 persen ing Macau, dibandhingake kanggo 13 persen wutah ing VIP game. Konsumen sing saiki luwih canggih lan premium massa punika aturan wong-wong mau pilihan liyane," ngandika Grant Chum (digambarke, tengen), senior wakil presiden Global Game Strategi ing Las Vegas Sands Corp. Premium-massa pasar pemain akun kanggo ndhuwur saka pasar massa, muter ing luwih denominations saka pasar rata-rata casino online ing chili pesos. "Iku net positif amarga iku liyane duwe bathi," kang ditambahake.ast taun, pasar massa nyumbang kanggo 34 persen saka kabeh revenue game reged (GGR) ing Macau, miturut data resmi casino online legal ing argentina. Pasar massa wis jumlah luwih gedhe saka energi lan saiki miwiti kanggo mindhah," ngendikane Pak Bowie.aming operator sing nyepakaké kanggo fokus ing premium massa babagan kanggo mimpin wutah taun iki.